Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се

...
 Осъденият на доживотен затвор бивш полицай е говорил, че се
Коментари Харесай

Блъфирал ли е Венцислав Караджов, че ще има много пострадали, ако полицаи влязат в дома му?

 Осъденият на пожизнен затвор някогашен служител на реда е приказвал, че се е подготвил с рискови субстанции, само че такива не са открити

Бившият служител на реда Венцислав Караджов, който се барикадира в дома си, е заплашил, че се е подготвил с рискови субстанции и в случай че чиновниците на реда го нападат, ще има доста потърпевши. Това сподели на брифинг шефът на ОД на МВР-Пловдив Георги Чергов.

„ Най-вероятно става въпрос за взривоопасни субстанции. Поради тази причина сътрудниците желаеха спомагателни подкрепления. Вземаха всички нужни ограничения за застраховане на адреса. След идване на място на спомагателни сили е образуван действен щаб с присъединяване на чиновници от Института по логика на психиката. Уведомена е Окръжна прокуратура. Техен представител пристигна на място и е направена оценка на обстановката “, добави той.

„ Анализирана е цялата налична информация за личността и е сбъднат контакт с индивида. Проведоха се продължителни договаряния, които минаха през разнообразни стадии. Имаше много спешни моменти “, призна Чергов. 

Около 5:30 часа тази заран той склони да се съобщи, като не са употребявани нито помощни средства, няма потърпевши, добави той.

„ Извършва се инспекция в дома на мъжа. Първо бе претърсено жилището за рискови субстанции. Няма такива. Не са открити и оръжия “, сподели още шефът на пловдивската полиция. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР